Hlavní obsah

Auto na Mělnicku srazilo dívku na přechodu

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S vážnými zraněními byla vrtulníkem do nemocnice převezena mladistvá dívka, kterou v neděli časně ráno srazilo auto. Nehoda se stala nedaleko Mělníka na silnici I/9 Na Štěpáně u odbočky na Obříství.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Jeden řidič dívce před přechodem zastavil, ale druhý v protisměru nezastavil a dívku srazil,“ popsala nehodu mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Na místo záchranáři poslali posádku z Neratovic a také vrtulník pražské letecké služby. „Dívka má vážné poranění hlavy, byla napojena na plicní ventilaci. Lékař měl také podezření na frakturu pánve,“ popsala zranění mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Po zajištění byla nezletilá pacientka převezena vrtulníkem do nemocnice v pražském Motole.

Policie řídila na místě nehody dopravu kyvadlově. Nehoda se stala po 6. hodině ráno, kdy tam nebyl tak silný provoz a nebylo nutné dopravu zcela zastavit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám