Hlavní obsah

Na kluzké silnici na Kladensku se čelně střetla dvě auta, čtyři zranění

Novinky, jap

Na silnici mezi Tuchlovicemi a Kamennými Žehrovicemi na Kladensku se ve středu večer čelně střetla dvě osobní auta. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé.

BEZ KOMENTÁŘE: Čelní střet dvou vozů u Kamenných ŽehrovicVideo: Novinky

 
Článek

Silnice byla kluzká, konstatoval reportér Novinek na místě, proč přesně ale jeden z řidičů přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem, není zatím jasné.

„Na místo vyjeli kladenští hasiči s tím, že došlo k čelnímu střetu dvou vozů, kdy v jednom z nich zůstal zaklíněný člověk. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že se již zaklíněný muž nachází mimo vozidlo. Vyproštění z naší strany proto nakonec nebylo nutné,” uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Policisté silnici obousměrně uzavřeli a odkláněli dopravu. Při nehodě byli zraněni celkem čtyři lidé, všichni skončili v péči záchranářů.

„Jeden muž utrpěl zlomeninu nohy. Po nehodě zůstal zaklíněný ve voze a jeho zranění byla klasifikována jako vážnější. Po ošetření ho záchranáři převezli do motolské nemocnice v Praze. Další tři lidé byli zraněni lehce. Dva z nich utrpěli lehká poranění hlavy, ten poslední pak poranění kotníku. Všechny lehce zraněné převezli záchranáři do kladenské nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Okolnosti nehody a míru zavinění jednotlivých účastníků vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám