Hlavní obsah

Kamion, který převážel bagr, narazil v Brně do mostu a zablokoval dopravu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Brněnskou dopravu komplikovala v pondělí ráno nehoda kamionu, jehož řidič vrazil do mostu ve Hněvkovského ulici. Na nákladním autě byl naložený bagr, obě vozidla skončila na boku. Havárie zablokovala jeden z hlavních brněnských dopravních tahů, tvořily se kolony. Provoz se podařilo obnovit kolem poledne.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda kamionu převážejícího bagr v Brně

Článek

Nehoda se stala na příjezdu do Brna kolem 7:30. „Jak kamion, tak i přepravovaný stroj se po nárazu převrátily na bok a zablokovaly tři jízdní pruhy,“ sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Policie nechala nouzově průjezdný jeden pruh, osobní auta odkláněla do ulice Kšírovy, nákladní auta projížděla místem havárie kyvadlově.

„V průběhu vyprošťování vozidel bude nutné ulici kompletně uzavřít. V místě nehody i přilehlém okolí jsou nemalé dopravní komplikace,“ dodal Malášek dopoledne s tím, že se při nehodě nikdo nezranil.

Vyšetřovatelé zatím neurčili škodu způsobenou při nehodě. Dechová zkouška u řidiče alkohol nezjistila.

Řidiči mohli ve směru na Brno jet pouze jedním z jízdních pruhů, objízdná trasa vedla přes Kaštanovou ulici. Směr z Brna byl uzavřený, policie odkláněla řidiče přes Kšírovu. Kvůli nehodě nabraly zpoždění také linky městské hromadné dopravy 40, 48, 63, 67. Až hodinové zpoždění měla meziměstská linka číslo 109.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám