Hlavní obsah

U hlavního nádraží našli mrtvého muže, za víkend v Praze už šestého

– Praha • Aktualizováno
Právo, Novinky, ok, jap, rap

Mrtvého muže našli v neděli ráno u hlavního nádraží v Praze. Podle policie pravděpodobně neměl na jeho smrti podíl nikdo jiný. Dalšího mrtvého člověka našli odpoledne v Košířích a na Pankráci. Celkem bylo za víkend nalezeno již šest mrtvých lidí.

Foto: Novinky

Policisté u mrtvého muže u hlavního nádraží.

Článek

Mrtvý muž, který se pohyboval v komunitě bezdomovců, byl nalezen kolemjdoucími ve Vrchlického sadech kolem šesté hodiny ráno. Policie se o muži dozvěděla od záchranné služby.

„Při prvotním ohledání na místě bylo vyloučeno cizí zavinění smrti, ale byla nařízena pitva. Totožnost zemřelého policisté zjišťují,“ řekla Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

K mrtvému muži vyjeli policisté v neděli dopoledne také do ulice Generála Šišky, kde byl ve stavební buňce nalezen mrtvý 54letý pracovník. „Jedná se o cizince, který tady byl zaměstnán. Lékař nenašel žádné známky cizího zavinění smrti,“ dodala Zoulová.

Foto: Novinky

Ve stavební buňce v Modřanech našli mrtvého muže.

K dalšímu mrtvému člověku zamířili policisté v neděli odpoledne do ulice Pod radnicí. O dvě hodiny později mluvčí policie informovala o šestém nálezu.

„Bylo nalezeno tělo ve značné fázi rozkladu a nebyly u něj žádné doklady, takže zatím neznáme totožnost. Pravděpodobně se jedná o muže. Tělo bylo v křoví ve stráni u sjezdu na Arkády na Pankráci přikryté dekou,“ řekla Právu Andrea Zoulová. „Příčinu úmrtí ani tady zatím neznáme a musíme počkat na závěry pitvy,“ uvedla policejní mluvčí.

Dva mrtvé bezdomovce našli kolemjdoucí v sobotu. Jeden byl nalezen u metra Vltavská, druhý pod kyvadlem na Letné. Cizí zavinění smrti nebylo ani v těchto případech zjištěno. [celá zpráva]

Zda v úmrtích hrálo roli chladnější počasí posledních dní, nelze zatím říci. „Co bylo příčinou úmrtí všech, ukáže až nařízená pitva,“ dodala Zoulová.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie vyšetřuje smrt muže v Praze 7Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám