Hlavní obsah

Policie zveřejnila video tragické jízdy, po nárazu zemřel spolujezdec

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze dvou trestných činů obvinili policisté muže, který na začátku srpna havaroval u Vyšehořovic na Praze-východ. Při nehodě zemřel spolujezdec. Jak se následně ukázalo, řidič byl pod vlivem alkoholu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nezvládnutí řízeníVideo: Policie ČR

 
Článek

K nehodě došlo okolo čtvrté hodiny ráno 4. srpna letošního roku na okraji Vyšehořovic. Při nárazu osobního vozu do stromu zemřel muž sedící na sedadle spolujezdce. Řidič tehdy skončil s vážným zraněním v nemocnici, kam ho transportoval vrtulník.

"Dva muže, kteří popíjeli alkohol v jednom z rodinných domů, napadlo jít se projet v noci autem. Během této projížďky narazil řidič do stromu. Spolujezdec utrpěl zranění neslučitelná se životem. U řidiče jsme naměřili alkohol ve výši 1,5 promile," uvedla policejní mluvčí Eva Hašlová.

V průběhu října kriminalisté muže obvinili z trestných činů usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě prokázání viny hrozí až šestileté vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u VyšehořovicVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám