Hlavní obsah

Beran na Přerovsku zranil ženu, útočil na ni hodinu a půl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Hodinu a půl napadal v říjnu beran 63letou ženu na Přerovsku. Zvíře uteklo spolu s ovcí ze sousedního pozemku. Zraněná žena skončila v nemocnici. Informovala o tom v pondělí policie, která případ vyšetřuje.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Beran utekl koncem října z ohrady ohraničené elektrickým plotem v obci Drahotuše.

„Na sousední zahradě beran napadl 63letou ženu, která vlivem útoku zvířete spadla na zem. Ani po pádu ji nenechal na pokoji a delší dobu ženu kopal a narážel do ní hlavou (trkal),“ informovala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Podle mluvčí beran na ženu útočil přibližně hodinu a půl, následně ji zachránili kolemjdoucí, kteří přivolali pomoc. S vážným zraněním byla žena převezena do nemocnice.

Berana s ovcí zahnali přivolaní strážníci. „Minulý týden jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti. Jakým způsobem se zvířata dostala z elektrického ohradníku, je v současné době předmětem dalšího šetření,“ uzavřela Zajícová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám