Hlavní obsah

Při nehodě dodávky a BMW u Staré Boleslavi se zranili tři lidé včetně těhotné ženy

– Stará Boleslav
Novinky, ok, jap

Dodávka s osobním autem BMW se srazila v úterý ráno u Staré Boleslavi. Tři zranění včetně těhotné ženy byli převezeni do nemocnice, nejvážnější poranění měl zhruba 30letý muž, kterého transportoval vrtulník.

Foto: Novinky

Dodávka se při nehodě převrátila

Článek

Nehoda se stala kolem půl deváté ráno v ulici 5. května u vjezdu do Staré Boleslavi. Na místo byly vyslány dvě jednotky hasičů ze Staré Boleslavi a Brandýsa nad Labem.

„Hasiči vyprostili řidiče z převrácené dodávky bez nutnosti použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. V osobním voze cestovaly dvě osoby. Řidič utrpěl šok a těhotná spolujezdkyně byla se zraněním převezena do nemocnice,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Foto: Novinky

Dodávka se při nehodě převrátila

K nehodě vyrazila jak sanitka, tak vrtulník. „Jeden z mužů utrpěl zranění dolní končetiny a pánve a po nezbytné intenzivní lékařské péči a připojení na umělou plicní ventilaci byl letecky převezen do pražské vinohradské nemocnice. Žena utrpěla úraz hlavy a lékař měl podezření i na otřes mozku. Po nezbytném ošetření byla odvezena do stejné nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Novinky

Dodávka se při nehodě převrátila

Řidič dodávky utrpěl odřeniny na hlavě a byl také převezen do Vinohradské nemocnice. Informace k dítěti těhotné ženy záchranná služba nezveřejnila.

Silnice byla na nezbytnou dobu uzavřena. „Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Příčiny a okolnosti nehody policisté vyšetřují,“ doplnila mluvčí policie Eva Hašlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám