Hlavní obsah

Policisté cestou k nehodě na Tachovsku převrátili auto na střechu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Policisté z obvodního oddělení v Boru na Tachovsku v noci na čtvrtek havarovali, když pospíchali k zásahu. Řidič nezvládl průjezd kruhovým objezdem a na dálničním přivaděči převrátil auto na střechu. Oba policisté ve voze skončili potlučeni v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté převrátili auto na střechuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Ke karambolu došlo ve středu krátce před půl jedenáctou na výjezdu z dálnice D5 u Nové Hospody.

„Operační důstojník vyslal hlídku k dopravní nehodě u benzinové čerpací stanice na Svaté Kateřině, kde opilý řidič kamiónu poškodil dvě zaparkované nákladní soupravy a z místa se snažil ujet,“ uvedla tachovská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Řidič služebního vozu značky Hyundai se zapnutým majákem podle ní najel na vyvýšený okraj kruhového objezdu, vozidlo tím ztratilo stabilitu a převrátilo se na střechu.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Havarované policejní auto

„Následně vrazilo do kovových svodidel a od nich se odrazilo zpět do pravého jízdního pruhu,“ dodala Jiroušková s tím, že řidiče kamiónu následně zajistila jiná hlídka. „V dechu mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu,“ uzavřela Jiroušková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám