Hlavní obsah

Zloděj vykradl teslu za bílého dne v centru Prahy

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bezpečnostní kamery v pražské Široké ulici zaznamenaly pachatele, který se vloupal do zaparkovaného auta značky Tesla. Muž z vozidla odcizil například batoh a mobilní telefon. Policisté po něm nyní pátrají.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj vykradl v centru Prahy automobil TeslaVideo: Policie ČR

 
Článek

Neznámý mladík se o auto zajímal začátkem září. „Auto vykradl dvě hodiny po poledni v ulici plné lidí. Ostatně neměl se čeho bát, neboť se do interiéru vozu dostal bez použití jakéhokoli násilí. Auto si totiž otevřel klíčky, které předtím buď ukradl oprávněnému majiteli, nebo je obyčejně našel,“ sdělil mluvčí policie Tomáš Hulan.

Pachatel z auta odnesl batoh, ve kterém byly osobní věci jako mobilní telefon a cestovní doklady. Podle vyšetřovatelů způsobil škodu zhruba osmdesát tisíc korun.

„Policistům se sice podařilo zajistit záběry hned z několika bezpečnostních kamer, nicméně ani tak mladíka doposud nevypátrali. To je také důvod, proč nyní prosíme o pomoc širokou veřejnost,“ dodal Hulan s tím, aby se případní svědci ohlásili na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám