Hlavní obsah

Řidič na D5 u Rudné vjel pod předjíždějící kamión a na místě zemřel

– Praha • Aktualizováno
Novinky, jap

Na dálnici D5 u Rudné u Prahy vjel v úterý časně ráno řidič osobního vozu pod kamión. Vrak vozu museli hasiči vyprostit pomocí vyprošťovacího automobilu. Řidič na místě zemřel. V místě nehody se tvoří dlouhé kolony.

Článek

K nehodě došlo na 3. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Podle prvotních informací z místa měly jet vedle sebe dva kamióny, kdy jeden vůz předjížděl druhý. Vysokou rychlostí pak v levém jízdním pruhu narazil řidič osobního vozu do kamiónu jedoucího před ním. Vrak vozu zůstal celou svou délkou zaklíněný pod návěsem kamiónu.

Policisté dálnici na několik hodin uzavřeli. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů a také posádky záchranářů. Řidič osobního auta, který zůstal po nehodě zaklíněn ve svém voze, na místě zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na dálnici D5Video: Novinky

Případem se začali zabývat kriminalisté. Vrak vozu vyprostili hasiči pomocí vyprošťovacího automobilu. Až poté mohli vyprostit tělo zaklíněného řidiče.

Okolnosti nehody nadále vyšetřuje policie.

Kolem 7. hodiny ranní byl průjezd místem nehody možný po krajnici, na příjezdu do Prahy se však tvoří dlouhé kolony. Zpoždění podle Radiožurnálu trvá až hodinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám