Hlavní obsah

Policie odložila případ nálezu tří mrtvých lidí ve Zlíně, spáchali sebevraždu

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Dvě ženy a muž, které jejich příbuzný našel na začátku února mrtvé v rodinném domku ve Zlíně, spáchali sebevraždu. Ve středu o tom s odkazem na výsledky vyšetřování informovala mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Lenka Javorková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Krajští kriminalisté ukončili prověřování případu úmrtí dvou žen a muže v rodinném domku ve Zlíně z 5. února 2018. Případ podle trestního řádu odložili, protože důkladným prověřováním vyloučili, že by v dané věci došlo ke spáchání trestného činu,“ sdělila mluvčí.

Kriminalisté si v rámci prověřování vyžádali několik znaleckých posudků a odborných vyjádření z různých oborů. „Na základě výsledků a dalšího prověřování nezjistili cizí zavinění. Výsledkem prověřování je, že všechny tři osoby spáchaly sebevraždu. Další informace k tomuto případu nebudeme s ohledem na pozůstalé poskytovat,“ řekla Javorková.

Dlouho nikdo nevycházel

V předchozích sděleních k případu Javorková uváděla, že kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vraždy.

Tři mrtví byli nalezení v domku v ulici Amálie Randýskové, v klidnější části města, asi tři kilometry od centra Zlína. Podle dostupných svědectví z okolí obyvatele domku dlouho před nálezem mrtvých těl nikdo neviděl vycházet, nevybíraná zůstávala poštovní schránka. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám