Hlavní obsah

Motocyklista se v Jeseníkách srazil s autem, nehodu nepřežil

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila v sobotu před osmou hodinou večerní na silnici II. třídy č. 369 mezi obcemi Ramzová a Ostružná v Jeseníkách srážka 33letého řidiče motocyklu Yamaha s osobním automobilem. Právo o tom v neděli dopoledne informovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Podle prvotního šetření řidič motocyklu jedoucí ve směru na Ostružnou v pravotočivé zatáčce z prozatím přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem značky Opel Astra, které řídil 67letý muž. Při nehodě motocyklista utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí.

Lehké zranění utrpěla podle ní také spolujezdkyně z osobního vozidla. „Řidič osobního vozu se na místě podrobil dechové zkoušce, která vyloučila, že by usedl za volant pod vlivem alkoholu. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun, na motocyklu na 80 tisíc korun,“ dodala Vybíhalová.

Přesné příčiny a okolnosti nehody, stejně jako míru jejího zavinění, policisté dále vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám