Hlavní obsah

Muž se zabil v autě na Bruntálsku, další dva jsou vážně zranění

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Tragická nehoda se stala v neděli večer v Heřmanovicích na Bruntálsku, kde osobní auto narazilo do stromu. Při nehodě zahynul jeden z mužů, další dva cestující utrpěli vážná zranění.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

O nehodě, která se stala po 21. hodině, informoval v pondělí mluvčí záchranky Lukáš Humpl. Jeden z členů osádky auta byl na místě mrtvý, záchranáři už mu nedokázali pomoci. Při nehodě pak ošetřovali další dva těžce zraněné.

„Čtyřiatřicetiletý muž zůstal v automobilu zaklíněn a po vyproštění se nalézal ve stavu selhání všech základních životních funkcí. Postižený byl s mnohočetnými poraněními předán v kritickém stavu týmu urgentního příjmu ostravské fakultní nemocnice,“ uvedl mluvčí Humpl.

Další, o rok mladší muž byl po havárii při vědomí, jeho poranění v oblasti páteře a břicha se jevila jako život ohrožující. „Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče a přípravě k transportu byl rovněž přepraven do Fakultní nemocnice v Ostravě,“ dodal Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám