Hlavní obsah

Motorkář v Kladně narazil do autobusu. Pro spolujezdce přiletěl vrtulník

Novinky, zel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva mladíci na motocyklu narazili do autobusu v Kladně, který zrovna vyjížděl ze zastávky. Řidič motocyklu vyvázl s lehkým zraněním, pro spolujezdce musel přiletět vrtulník.

Vážná nehoda v KladněVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v Kladně na ulici Jaroslava Kociána krátce před čtrnáctou hodinou. Stejnojmenná zastávka tak zůstala bez dopravní obsluhy, všechny příměstské linky musely být odkloněny.

„V autobuse k žádnému zranění osob nedošlo. Provedená dechová zkouška byla u obou řidičů negativní. Příčina dopravní nehody je v tuto chvíli v šetření,” upřesnila Novinkám kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

„Spolujezdec utrpěl vážná poranění v oblasti hlavy. V rámci intenzivní péče bylo nutné i jeho připojení k přístroji řízeného dýchání,” objasnila zdravotní stav motocyklisty mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Na Kladensku šlo v úterý už o druhou nehodu motocyklu. Sotva hodinu předtím vběhla motorce pod kola srna nedaleko obce Unhošť směrem na Malé Přítočno. Osmnáctiletý řidič utrpěl těžší zranění, se kterým byl převezen do pražské nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám