Hlavní obsah

Dálnici D1 uzavřely za jedno dopoledne dvě hromadné nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Čtyři auta havarovala v pondělí dopoledne na dálnici D1 u Ostrovačic. Zranili se tři lidé, policie odkláněla dopravu přes exit 178. Byla to už druhá hromadná nehoda, která dálnici v pondělí uzavřela, ráno tam bouralo pět aut.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Nehoda čtyř aut na dálnici D1

Článek

Druhá nehoda se stala kolem 9:20, okolo 11:15 mohli řidiči projíždět levým jízdním pruhem. Asi v 11:40 záchranné složky obnovily provoz i druhým pruhem.

K nehodě letěl i vrtulník, zranění lidí podle mluvčího policie Bohumila Maláška však nebyla nijak vážná. Policie dopravu odkláněla na exitu 178 Ostrovačice, řidiči se vraceli zpět na exitu 182 Kývalka.

Ráno byla dálnice D1 uzavřena na 103. kilometru u Větrného Jeníkova, kde havarovalo několik nákladních aut a jedno osobní. Komunikace byla více než čtyři hodiny ve směru na Prahu neprůjezdná. Nikdo se nezranil. [celá zpráva]

Na 188. kilometru se kolem 8:00 v zúžení srazily kamión a dvojice osobních automobilů. „Při havárii nebyl nikdo zraněn. I když byla komunikace průjezdná jedním pruhem, tvořila se dlouhá kolona,” uvedl Malášek na policejním webu.

Kolem 8:00 stála krátce dálnice D1 na 190. kilometru kvůli nehodě dvaadvacetileté motorkářky. Také u této nehody zasahoval vrtulník, naštěstí ani její zranění by neměla být podle policie nijak vážná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám