Hlavní obsah

S batohem a pistolí přepadl sázkovou kancelář, policie po něm pátrá

Praha

Se zbraní v ruce v pondělí přepadl zatím neznámý muž sázkovou kancelář na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze 3. Odnesl si jen několik tisíc korun, za loupežné přepadení může však strávit až deset let za mřížemi. V úterý o tom informoval mluvčí pražské policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení sázkové kanceláře v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž přišel do sázkové kanceláře a v podstatě bez jakéhokoliv otálení šel na přepážku a přehodil přes okénko batoh. Poté vytáhl zbraň v pouzdře, které rozepnul, a obsluze vyjevil svůj požadavek na vydání peněz.

„Ty mu obsluha ve strachu o život vydala a muž z pobočky odešel. Ze sázkové kanceláře si podezřelý odnesl několik tisíc korun,“ uvedl Daněk.

Foto: Policie ČR

Policie po lupiči stále pátrá

Podle něj by muž mohl v okolí náměstí Jiřího z Poděbrad bydlet nebo pracovat v některé z restaurací. V minulosti byl muž zákazníkem sázkové kanceláře.

Policie po lupiči pátrá a žádá veřejnost o pomoc. Jde o muže mezi 30 a 35 lety, atletické postavy, vysoké asi 175 až 180 cm a tmavých krátkých vlasů česaných dozadu. Muž mluvil plynně česky bez akcentu. Oblečený byl do bílého trička s krátkým rukávem, džínových kraťasů světle modré barvy a na nohou měl tmavé tenisky.

Reklama

Výběr článků

Načítám