Hlavní obsah

Dnes zemřeš, řekl ženě. Pak ji svázal, přelepil jí oči a trýznivě ji znásilnil

– Klatovy
Právo, pab

Chvíle hrůzy zažila 30letá cizinka, kterou ve středu večer u Klatov podle policie znásilnil o čtyři roky starší muž. Ten ženu vylákal k přírodnímu jezírku v lokalitě zvané Lomeček, kde ji se slovy, že dnes zemře, nejprve svlékl do naha, svázal jí ruce i nohy a přelepil jí oči. Pak si podle policie vynutil orální sex, přičemž ženu bil pěstmi do obličeje, kousal ji a štípal ji po těle.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Podle informací Práva trýznění ženy trvalo bezmála dvě hodiny. Násilník ji nakonec rozvázal a odešel. Policie ho zatkla a obvinila ze znásilnění.

Soudce Jan Kasal Právu potvrdil, že v pátek podezřelého poslal do vazby. „S ohledem na to, že nejspíš trpí nějakou sexuální poruchou a bude třeba jej nechat zkoumat znalci, by mohl být jeho pobyt na svobodě nebezpečný a hrozilo, že by mohl podobný útok zopakovat,“ uvedl soudce.

Chtěl si to vyzkoušet

Podle něj se zadržený muž k činu doznal. „Tvrdil, že si chtěl vyzkoušet, jestli by ho sexuálně vzrušovalo svázat a ponižovat ženu,“ dodal soudce.

Podle informací Práva se obviněný s poškozenou znali, pracovali ve stejné firmě. Muž ženu vylákal do uvedené lokality pod záminkou, že jí chce ukázat objekt v chatové kolonii, který by si se svým manželem mohla pronajmout. Tam ji napadl, přičemž jí sebral mobilní telefon a hodil ho do vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám