Hlavní obsah

Lupiči ohrožovali ženu noži a udeřili ji, až ztratila vědomí

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen velmi krátce se dařilo unikat lupičům, kteří přepadli prodavačku prodejny v Petrovicích u Karviné. Dvojice mužů ohrožovala prodavačku nožem a jeden z nich ji udeřil pěstí, až nakrátko ztratila vědomí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

O události informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. „Večer v okamžiku, kdy prodavačka zavírala, objevili se u ní dva maskovaní mladíci. Prudce strčili do dveří, ženu udeřili pěstí do obličeje a pod pohrůžkou použití nožů chtěli peníze. Žena upadla, na chvíli ztratila vědomí a když se probrala, ze strachu o svůj život peníze vydala,“ sdělila mluvčí.

Z místa pachatelé utekli s hotovostí, několika láhvemi alkoholu, piva a mobilním telefonem. „První na místo přijeli policisté oddělení hlídkové služby. Jeden z nich ženě poskytoval první pomoc, kolegové hned začali pátrat po horké stopě.

Mezitím se v obci ke kolegům přidali i policisté speciální pořádkové jednotky a psovod. Díky informacím místních a jejich pomoci nakonec byl vytipován dům, kde by se podezřelí z přepadení mohli ukrývat,“ dodala mluvčí s tím, že do pátrání byl nasazen i policejní pes, který vystopoval odhozené věci.

„Do hodiny po přepadení byli zadrženi dva mladiství ve věku 15 a 17 let,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám