Hlavní obsah

Na Lounsku havarovala vojenská tatra, zasahoval vrtulník

Právo, Novinky, ČTK, ok, jap, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny
Aktualizováno

Hasiči a záchranáři zasahovali u vážné nehody vojenské Tatry T-815 u Nového Sedla na Lounsku. Na místě přistál vrtulník. Zranili se tři lidé.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 225 u Nových Dvorů. „Kolem půl třetí došlo na silnici ze Žatce směrem na Chbany k havárii speciálního vojenského vozidla, které sjelo z krajnice. Na místě zasahují složky IZS, dvě osoby byly zraněny,“ řekla Právu chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že silnice je uzavřená.

Hasiči hovoří o třech zraněných. „Tři hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě nákladního auta. Při nehodě byli tři lidé zraněni, hasiči jim poskytli předlékařskou pomoc a předali je zdravotnické záchranné službě,“ informoval mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

„Ohledně této nehody nebude záchranná služba poskytovat žádné informace. Právo na informace si vyhradil Generální štáb Armády ČR,“ uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Volejník.

Později mluvčí generálního štábu Armády České republiky Vlastimila Cyprisová doplnila, že havarovala Tatra T-815. „Podle prvních dostupných informací vozidlo sjelo mimo vozovku a narazilo do stromu. Zranění utrpěli tři vojáci,” uvedla. Dodala, že šlo o vozidlo z 41. mechanizovaného praporu.

Reklama

Výběr článků

Načítám