Hlavní obsah

Nejprve porouchaný kamión, pak nehoda. Kolona na D1 měla 10 kilometrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Po porouchaném kamiónu, který blokoval provoz ve čtvrtek ráno na 37. kilometru, zkomplikovala dopravu nehoda dvou aut na 21. kilometru ve směru na Brno. Následky zřejmě nebudou vážné, ale vytvořila se více než desetikilometrová kolona, která se před devátou hodinou začala rozjíždět.

Rozjíždějící se kolona na 18. kilometru dálnice D1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kamión se ráno porouchal v koloně, když čekal za nehodou na 39. kilometru, která se tam stala kolem třetí hodiny ráno. Kamión byl kolem sedmé hodiny ráno odtažen, sedmnáctikilometrová kolona se ale začala rozjíždět jen velmi pomalu, protože ostatní kamióny v koloně si v pravém pruhu dávaly bezpečnostní přestávky.

Sotva se kolony za porouchaným kamiónem začaly rozjíždět, stala se kolem půl osmé nehoda na 21. kilometru ve směru na Brno. Srazila se tam dvě auta. Za kolizí se opět vytvořila více než desetikilometrová kolona, která se rozjela před devátou hodinou ranní.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Kolona na 18. kilometru

S komplikacemi ale musejí řidiči počítat na 35. kilometru, kde se o půl deváté srazila tři auta. Jsou v pravém jízdním pruhu a tvoří se další kolona. Následky střetu by ale měly být brzy odstraněny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám