Hlavní obsah

Při čelní srážce dvou vozidel na Kroměřížsku se zranilo pět lidí

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kostelany

Pět lidí skončilo v sobotu večer v nemocnici po dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala mezi Kostelany a Lhotkou na Kroměřížsku. Zasahovat tam museli i profesionální hasiči. Novinkám to řekl jejich krajský mluvčí Pavel Řezníček.

Foto: HZS Zlínského kaje

Nehoda se stala mezi Kostelany a Lhotkou.

Článek

Oznámení o nehodě přišlo podle něj na tísňovou linku hasičů v 19.22 hodin. Na místě byli do několika minut. Velitel potvrdil, že zde došlo ke srážce osobního automobilu Škoda Felicia s dodávkou značky Fiat. „V době našeho příjezdu tam již zasahovala zdravotnická záchranná služba, která si do své péče převzala zraněné osoby. Do nemocnice bylo postupně odvezeno celkem pět účastníků nehody,“ uvedl mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kaje

Zásah skončil ve 22.06. Poté byl na silnici obnoven plynulý provoz.

Hasiči, jak dále informoval, zajistili místo havárie a zabezpečili vraky vozidel proti nebezpečí vzniku požáru. Provozní kapaliny, které z nich unikly, byly zachyceny a zlikvidovány pomocí sypkých sorpčních látek. „Jakmile policie ukončila dokumentaci nehody, oba vraky jsme odstranili mimo komunikaci, aby mohl být obnoven plynulý provoz. Zásah byl ukončen ve 22.06 hodin,“ dodal Řezníček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám