Hlavní obsah

Řidička na Strakonicku nezvládla předjíždění, srazil ji kamión

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strakonicko

U odbočky na obec Radčice na Strakonicku se v úterý kolem půl sedmé ráno srazila dvě osobní auta a kamión. Při nehodě byla vážně zraněna řidička jednoho z osobních vozů, která podle informací Práva nezvládla předjíždění. Do nemocnice ji musel transportovat vrtulník.

Foto: PČR Jihočeský kraj

K nehodě došlo u odbočky na obec Radčice.

Článek

Za nehodu může podle informací Práva nebezpečné předjíždění. Řidička osobního auta předjížděla před ní jedoucí vůz. V momentě, kdy si všimla protijedoucího kamiónu, se chtěla zařadit zpátky, ale narazila do osobního auta před sebou. Silný náraz ji odmrštil do protisměru, kde ji právě projíždějící kamión srazil.

„Řidička osobního auta utrpěla těžká zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice. Řidič druhého osobního auta utrpěl lehká zranění, řidič kamiónu vyvázl bez zranění,“ dodala Nováková.

Silnice je v místě nehody stále uzavřena a objízdná trasa vede přes Vodňany, Bavorov, Budyni a Drahonice. „Nehodu vyšetřují dopravní policisté,“ doplnila mluvčí krajských policistů Jaromíra Nováková.

Reklama

Výběr článků

Načítám