Hlavní obsah

Ženě při nákupu vypadla peněženka se 120 tisíci, mladík ji sebral a odešel

Novinky, Jan Středa
Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté řeší případ ukradené peněženky, ve které podle majitelky mělo být asi 120 tisíc korun. Podezřelý měl peněženku odcizit u pokladny v supermarketu. Při činu jej zachytily kamery, hrozí mu až tři roky vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež peněženky údajně se 120 tisíci Video: Policie ČR

 
Článek

Událost se odehrála začátkem února v supermarketu Billa v Karlových Varech na ulici T. G. Masaryka. Kolem poledne tam 59letá cizinka platila nákup u pokladny. Během toho jí vypadla peněženka, toho si ale žena nevšimla. Postřehl to až mladík ve frontě za ní, který po zaplacení svého nákupu o peněženku zavadil nohou a poté si ji odnesl.

Ztrátu peněženky zjistila žena až krátce poté, když do ní chtěla vrátit platební kartu. Věc ihned nahlásila na policii. Podle okradené se v peněžence nacházely osobní doklady, ale také peníze různé měny v celkové hodnotě okolo 120 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z krádeže peněženky

Podezřelého zachytily kamery namířené na pokladnu. „Kriminalisté žádají veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k hledané osobě volala na linku 158 nebo se obrátila na nejbližší policejní služebnu a pomohla tak k objasnění případu,“ řekla ve čtvrtek mluvčí karlovarské policie Zuzana Týřová.

Pokud bude dopaden a odsouzen, hrozí pachateli až dva roky odnětí svobody, v případě recidivy by se však mohlo jednat o roky tři.

Reklama

Výběr článků

Načítám