Hlavní obsah

Při rvačce pejskařů přetáhl jeden druhého plynovou pistolí, v ruce se mu rozpadla

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Přerovská policie musela ve středu řešit netradiční rvačku dvou pejskařů. Do křížku se dostali poté, co jeden druhé požádal, aby si svého psa uvázal na vodítko. Ten na něj však rovnou zaútočil pěstí, na což napadený reagoval tím, že vytáhl plynovou pistoli. Když s ní však útočníka uhodil, rozpadla se mu v ruce.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Rvačka se stala ve středu večer na ulici Velká Dlážka v Přerově. Muži se do potyčky dostali poté, co jeden druhého požádal, aby si svého většího psa uvázal na vodítko. Ten ale místo toho, aby mu vyhověl, na žadatele rovnou zaútočil.

„Uhodil jej ranou pěstí do obličeje. Napadený se chtěl bránit, proto vytáhl plynovou pistoli a útočníka udeřil,“ řekla mluvčí přerovské policie Miluše Zajícová. „Pistole se mu ale rozpadla a došlo k explozi plynových nábojnic,“ dodala.

Útočník místo opustil, poškozený však zůstal a zavolal policii. Přivolaní strážníci napadeného podrobili dechové zkoušce, žádný alkohol však nenalezli. Rozbitou zbraň jim poškozený odevzdal k dalšímu zkoumání.

Případ policisté šetří jako trestný čin výtržnictví, za který útočníkovi hrozí odnětí svobody až na dva roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám