Hlavní obsah

Náraz do stromu sešrotoval nákladní auto. Spolujezdec je těžce zraněný

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strakonice

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý poblíž Strakonic. Nákladní auto dostalo smyk a narazilo do dopravní značky a stromu. Řidič vyvázl jen s lehkými zraněními, spolujezdec je však zraněn těžce. Policie nyní hledá svědky nehody.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo

Článek

Nehodě předcházel smyk, který řidič dostal při předjíždění jiného auta. Nákladní vůz vyletěl ze silnice, srazil dopravní značku a narazil do stromu.

Dvaapadesátiletý řidič má lehká zranění, jeho šestačtyřicetiletý spolujezdec je ale zraněn těžce.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo

Škoda na havarovaném nákladním voze značky Scam je asi 255 tisíc korun. Vůz je registrovaný v katastru obce Libějovice. Řidiče předjížděného vozidla se zatím vypátrat nepodařilo.

Strakoničtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc s vyšetřováním. „Policisté hledají řidiče předjížděného osobního automobilu a další svědky uvedené nehody, aby se osobně přihlásili na Policii ČR v ulici Plánkova 629 či volali na tel. č. 725 731 288 nebo tel. linku 158,“ řekla mluvčí jihočeské policie Jaromíra Nováková.

Reklama

Výběr článků

Načítám