Hlavní obsah

Tři muži napadli ve Vsetíně ženu, zachránil ji neznámý mladík

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Mladíka, který se ve Vsetíně minulý týden zastal ženy, již napadli tři útočníci, hledají kriminalisté ze Vsetínska. Doufají, že by jim svým svědectvím mohl pomoci k objasnění případu. Útočníci utekli, když je muž okřikl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Vsetínští kriminalisté prověřují napadení osmačtyřicetileté ženy, kterou na ulici ve Vsetíně fyzicky napadli tři neznámí muži. Ženě po incidentu pomohl mladík, kterého kriminalisté žádají, aby se jim ozval,“ uvedla mluvčí zlínského krajského policejního ředitelství Lenka Javorková.

Incident se odehrál ve čtvrtek 15. února kolem půl sedmé večer ve Vsetíně, v části Trávníky, na spojovacím chodníku mezi ulicemi Jiráskova a Matouše Václavka.

„Osmačtyřicetiletou ženu tam bezdůvodně fyzicky napadli pravděpodobně tři útočníci, kteří ji povalili na zem a zbili. Útok zahlédl mladík ve věku kolem 20–25 let, který trojici mužů okřikl. Útočníci nato z místa utekli. Mladík doprovodil ženu k jejímu domu, odkud pak napadená žena útok neznámých mužů oznámila na policii,“ sdělila Javorková.

Kriminalisté po útočnících pátrají a žádají mladíka, který ženě pomohl, aby se jim ozval, protože by jim mohl svým svědectvím pomoci tento případ objasnit. „Může se ozvat buď na linku 158, nebo zajít nebo zavolat na kteroukoli policejní služebnu,“ dodala Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám