Hlavní obsah

Policie hledá svědky hromadné nehody na D1, kteří mají kamerové záznamy

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie žádá řidiče a svědky hromadné nehody na dálnici D1 z úterý minulého týdne, aby poskytli své kamerové záznamy. V úterý policie informovala, že jedna cizinka byla těžce zraněna. Na dálnici se před týdnem během sněhové přeháňky srazilo 59 aut, D1 byla uzavřena asi 19 hodin.

Hromadná nehoda na D1Video: Pro Novinky.cz Stanislav Beránek

 
Článek

„K objasnění míry zavinění na jednotlivých dopravních nehodách bychom potřebovali případné kamerové záběry nebo záběry z mobilních telefonů, které zachycují průběh nehody, a to na 99. kilometru ve směru jízdy na Prahu. Pokud byste měli takové záběry k dispozici, prosím kontaktujte nás, abychom mohli domluvit případné předání záběrů policistům z dálničního oddělení Velký Beranov,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Hromadná nehoda na dálnici D1

Série hromadných nehod, které se staly minulé úterý po poledni, až do středečního rána úplně zastavila provoz na dálnici ve směru na Prahu.

Jako účastníky dopravních nehod policisté evidují 31 nákladních vozidel, 3 autobusy, 10 dodávek a 15 osobních automobilů.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Hromadná nehoda na dálnici D1

„Samozřejmě jsou případy, kdy vozidlo je v jedné dopravní nehodě vedeno jako viník a v jiné zase jako poškozený. Celková způsobená škoda zatím stanovena nebyla, je stále předmětem dalšího šetření a upřesnění ze strany majitelů nebo provozovatelů vozidel,“ uvedla policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám