Hlavní obsah

Policie dopadla druhého podezřelého v případu vražd v chatové osadě na Ústecku

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Policie má druhého podezřelého, jenž zřejmě byl u dvojnásobné vraždy a sebevraždy v chatové oblasti na Ústecku. Informoval o tom v pondělí vedoucí odboru obecné kriminality krajské policie Martin Charvát. Podezřelý však nebyl obviněn z vraždy, ale z jiných dvou trestných činů.

Policie na místě vraždy v zahrádkářské kolonii u Střížovic na ÚsteckuVideo: Jiří Forman, Aktu.cz

 
Článek

„Vyšetřovatel v sobotu 53letému muži sdělil obvinění z trestného činu zbavení osobní svobody a porušování domovní svobody. Soudce ještě téhož dne na obviněného uvalil vazbu,” informovala mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Potvrdila zároveň dřívější spekulace, že druhý z pachatelů spáchal na místě činu sebevraždu. „V současné době kriminalisté intenzivně pracují na objasnění motivu činu a podílu jednotlivých pachatelů na dvojnásobné vraždě,“ doplnila mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

K násilnému činu došlo v noci na 8. ledna v zahrádkářské osadě u obce Střížovice. Policisté, kteří přijeli na místo první, nalezli tři lidi bez známek života. [celá zpráva]

Policisté od začátku pracují s několika verzemi. Jednou z verzí bylo od počátku právě to, že pachatelé byli dva a jeden po činu utekl.

Foto: PRÁVO - Aleš Pelikán, Právo

Dům v zahrádkářské kolonii, kde k tragédii došlo

S manželským párem žily v domě tři děti. Všechny skončily v péči lékařů. Nejméně jeden pachatel měl podle informací Novinek svázat manželský pár a poté před jeho zraky znásilnit nezletilou dceru. [celá zpráva] Poté pachatel oba rodiče zabil. Znásilněné dívce je 13 let.

Policie zatím vyšetřování případu vůbec nekomentuje, oficiálně sdělila pouze to, že na místě nalezla tři mrtvé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám