Hlavní obsah

Mladíci nabídli muži s dítětem v Brně pomoc, ten je zmlátil

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Do rvačky se dvěma mladíky (28, 29) se v centru Brna dostal v noci na neděli silně opilý šestatřicetiletý muž, jehož doprovázel sedmiletý syn. Muž nejprve upadl na schodech, a když se přitom poranil na hlavě, mladíci mu nabídli pomoc. Místo poděkování se ale otec dítěte naštval a mladíky začal urážet. Vznikla rvačka, kterou ukončila hlídka strážníků.

Opilý muž s dítětem napadl mladíkyVideo: MP Brno

 
Článek

„Událost se stala v ulici Bašty a kolegové ji sledovali prostřednictvím bezpečnostní kamery. Za několik minut byli na místě činu. Dítě po celou dobu sporu postávalo kolem a nic se mu nestalo,“ řekl v úterý Právu mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Podle něj agresivní muž na dvojici zaútočil pěstmi a mladíci utrpěli drobná zranění. Útočník po incidentu musel podstoupit dechovou zkoušku, která ukázala, že má v krvi 2,78 promile alkoholu.

Strážníci chtěli chlapce předat jeho matce, které zatelefonovali. Zjistili přitom, že i ona je opilá. Nezbylo jim proto nic jiného než přivolat sociální pracovníky, kteří se o hocha postarali. Potyčkou se již zabývá republiková policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám