Hlavní obsah

Při nehodě dvou vozů u Prahy bylo zraněno pět lidí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Kamenicí a Štiřínem na Praze-západ se v úterý večer srazila dvě osobní auta. Při nehodě bylo zraněno pět lidí včetně dvou dětí. Podle prvotních informací dostal řidič jednoho z vozů smyk a přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím automobilem.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou vozů u Kamenice na Praze západVideo: Novinky

 
Článek

„Nehodu jsme měli ohlášenou tak, že jsou uvnitř jednoho z vozů zaklíněny dvě děti. Na místo vyjely dvě naše jednotky z Říčan a Jílového u Prahy, kdy ihned po svém příjezdu hasiči zjistili, že ve vozech naštěstí není nikdo zaklíněný,” řekl Novinkám mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Policisté řídili provoz kyvadlově. K nehodě dorazilo také několik sanitek. Jak zjistil reportér Novinek na místě, na silnici byla vrstva sněhu.

„V péči záchranářů skončilo celkem pět lidí. Tři z nich, včetně dvou dětí, utrpěli středně těžká zranění. Další dva lidé utrpěli zranění lehká. Všechny zraněné transportovaly naše posádky do pražských nemocnic na Vinohradech a v Motole,” sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám