Hlavní obsah

Při požáru myčky na Rychnovsku zemřel muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při požáru myčky v kuchyni zemědělské usedlosti zemřel v neděli na Rychnovsku muž. Policisté a záchranáři se ho snažili resuscitovat, ale veškeré pokusy byly neúspěšné.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

V kuchyni shořela myčka.

Článek

Hořet začalo v Pěčíně po osmé hodině večer. „Po příjezdu hasičů na místo byl objekt zakouřen, ale samotné hoření již viditelné nebylo,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová. Muže v bezvědomí se hasiči s policisty pokusili zachránit i za pomoci defibrilátoru.

Po příjezdu zdravotnické záchranné služby pokračovali v oživování záchranáři. Všechny pokusy byly ale neúspěšné. Oheň zasáhl kuchyň, myčka na nádobí shořela celá. Po uhašení myčky hasiči jiná ohniska požáru v domě nenašli.

Škodu hasiči odhadli na 300 000 korun. Vyšetřování příčiny požáru bude pokračovat. „Ohledání spotřebiče, který požár zřejmě zavinil, bude probíhat ve spolupráci s odborníky z Institutu ochrany obyvatelstva v Lázních Bohdaneč,” uvedla mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám