Hlavní obsah

Policie hledá hasiče z Ústí, bojí se o jeho život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Policie pátrá po třiačtyřicetiletém Jaroslavu Čermákovi z Ústí nad Labem. V neděli v brzkých ranních hodinách odešel z domova a je podezření, že by mohl být ohrožen jeho život, řekla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Do hledání profesionálního hasiče se pustili i jeho známí na sociálních sítích.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný hasič Jaroslav Čermák

Článek

Čermák podle policie odešel z domova v neděli v jednu hodinu ráno. Na sobě měl zřejmě šedé montérky a s sebou černý batoh. Policie už podle Hyšplerové prověřila všechny nemocnice a další zdravotnická zařízení.

Po muži pátrala i v terénu. „Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře. Bohužel do současné doby se pohřešovaného muže nepodařilo vypátrat,“ uvedla Hyšplerová.

Podle popisu v policejní databázi je Čermák 175 až 180 centimetrů vysoký a působí mladší, odhadem na 35 až 40 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám