Hlavní obsah

Na D7 se kvůli nehodě tvořily kolony, ke třem zraněným letěl vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D7 u Kněževsi na Praze západ se ve čtvrtek v podvečer střetla dvě osobní vozidla. Na dálnici přistál vrtulník, v nemocnicích skončili tři lidé.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda uzavřela dálnici D7Video: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na třetím kilometru ve směru na Prahu. Na místo vyjely čtyři jednotky hasičů, několik sanitek a policisté. Záchranáři si na pomoc povolali vrtulník letecké záchranky.

Jedno z aut skončilo převrácené na boku na svodidlech. Podle označení v něm cestoval invalida. Vyprostit ho museli kolemjedoucí řidiči. Druhé z vozidel zůstalo po střetu stát zdemolované na dálnici.

Kvůli přistání a následnému odletu vrtulníku policisté dálnici obousměrně uzavřeli. Po odletu leteckých záchranářů zprůjezdnili směr na Slaný.

Celkem byli při nehodě zraněni tři lidé. Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové by měli být všichni mimo ohrožení života.

Hasiči provedli u nabouraných aut protipožární opatření. V obou směrech dálnice se vytvořily kolony. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám