Hlavní obsah

Kamión na Uherskobrodsku sešrotoval osobní auto

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Smrtelným zraněním skončila pondělní nehoda osobního a nákladního automobilu na hlavním tahu na Slovensko mezi Uherským Brodem a Bánovem. Při čelním střetu obou vozů náraz nepřežil řidič osobního auta.

Foto: HZS Zlínského kraje

Vrak havarovaného osobního automobilu, který se čelně střetl s nákladním vozem.

Článek

Policisté zjistili, že na rovném úseku silnice přejel řidič se svým osobním vozem z dosud nezjištěných příčin do protisměru. Po čelní srážce s nákladním vozem skončily oba automobily mimo silnici.

„Kriminalisté nadále zjišťují okolnosti nehody, ke které došlo po čtvrt na pět odpoledne,“ sdělil policejní mluvčí Vladislav Malcharczik. „Při střetu utrpěl dvaačtyřicetiletý muž z Uherského Brodu zranění neslučitelná se životem,“ dodal.

Foto: HZS Zlínského kraje

Havarované nákladní auto

Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního vozu z okresu Tábor vyvázl z nehody bez zranění. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u řidiče nákladního vozu negativní.

Nehoda na několik hodin omezila provoz na hlavním tahu. Na místě zasahovali i hasiči, kteří museli vyprostit tělo zemřelého muže z vraku osobního auta.

„Na místo jsme přivolali i chemický vůz z Uherského Hradiště, neboť z nákladního automobilu vytékaly provozní kapaliny, které hasiči zachytávali,“ dodala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám