Hlavní obsah

Auto na Vsetínsku skončilo na boku, řidič se dostal ven a srazilo ho jiné

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hošťálkova

Velkou smůlu měl řidič v obci Hošťálková na Vsetínsku. Nezvládl průjezd zatáčkou, vyjel ze silnice a s autem se převrátil na bok. Když se mu podařilo z vozidla dostat ven, na silnici jej srazilo jiné projíždějící auto. S lehčím zraněním byl následně převezen do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Řidič skončil s autem převráceným na bok.

Článek

Celá událost se odehrála chvíli po osmé v neděli večer. Jednadvacetiletý řidič vozidla Suzuki Jimmy při projíždění zatáčkou v obci vyjel ze silnice. Než se jeho auto u vjezdu k rodinnému domu převrátilo na bok, přerazilo dva stromy a pár keřů.

„Když se muž z auta dostal a pohyboval se okolo místa nehody, vběhl bezprostředně před přijíždějící vozidlo BMW X5 jedoucí od centra. Pětadvacetiletá řidička z Holešova již nestačila zabránit střetu s mužem,“ popsal další průběh nehody policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Foto: Policie ČR

Než se převrátil na bok, řidič autem přerazil i několik stromů.

Řidič utrpěl lehčí zranění a musel být ošetřen v nemocnici. Policie neprokázala vliv alkoholu. „Škoda na vozidle Suzuki je sto dvacet tisíc korun. Na vozidle BMW škoda činí čtyřicet pět tisíc korun. Na keřích a stromech potom dalších dvacet tisíc korun,“ dodal mluvčí Malcharczik. Dohromady je tak škoda vyčíslena na sto osmdesát pět tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Řidič srazil i několik keřů a skončil u vjezdu k rodinnému domu.

„Dopravní policisté k oběma nehodám nadále zjišťují informace,“ uzavřel Malcharczik.

Reklama

Výběr článků

Načítám