Hlavní obsah

Po nárazu do autobusu uhořela v osobním voze rodina se dvěma dětmi

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Tragická nehoda se stala v neděli v podvečer u města Šahy v okresu Levice na jihu Slovenska. Řidič osobního automobilu značky Seat Cordoba přejel z neznámých příčin do protisměru a narazil do protijedoucího polského autobusu. Osobní vůz se vznítil a uhořela v něm celá rodina včetně dvou malých dětí.

Foto: TV Markíza

Vůz, v němž zahynula rodina.

Článek

Slovenská policie na sociální síti informovala, že v osobním voze zemřel Martin M. (24), jeho družka Zuzana Š. (27) a jejich dvě děti ve věku tři a pět let.

Po nárazu tlačil autobus osobní vůz před sebou ještě asi sto metrů. V autobusu bylo 55 cestujících, tři z nich se při nehodě zranili. Řidič autobusu utrpěl šok. Cestující poté odvezl náhradní autobus.

Foto: Policie SR

Autobus po srážce s osobním vozem

Rodina žila v nedaleké Plášťovce. „Je to hrozné. Byl to sympatický pár. Zuzana byla na mateřské a bydleli v domě s jejími rodiči,“ cituje server čas.sk jednu ze sousedek. Podle obyvatelů obce muž pracoval jako taxikář.

Reklama

Výběr článků

Načítám