Hlavní obsah

V nemocnici zemřel zraněný longboardista, prkno mu někdo ukradl

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Svědky, kteří by pomohli objasnit zranění mladého longboardisty z Českolipska, hledají mostečtí policisté. V sobotu večer ho našel na silnici s těžkým zraněním taxikář. Mladík v pondělí zemřel v ústecké Masarykově nemocnici. Longboard mu někdo zřejmě ukradl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Těžce zraněného muže našel taxikář kolem 22. hodiny večer v Moskevské ulici poblíž bloku 408 nad budovou okresního soudu. Policisté při vyšetřování případu zjistili, že muž měl jet od ulice Růžová a směřoval k nádraží, odkud chtěl odjet vlakem.

„Muž mohl jet ulicí J. Suka nebo ulicí Jiřího z Poděbrad a poté pokračoval ulicí Moskevská. Pokud někdo v sobotu večer viděl mladého muže na longboardu na těchto ulicích, nechť se ozve na linku 158,“ uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Muž měl na sobě modré rifle tříčtvrteční délky, šedé tenisky, šedočernou mikinu s nápisy na přední části, mohl mít na hlavě kapuci. „Longboard, který si zřejmě někdo neoprávněně přivlastnil, byl černofialové barvy s obrázkem obličeje skřítka či trolla a měl zelená kolečka,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám