Hlavní obsah

Policisté řešili na dálnici D7 nehodu. Jejich auto smetl ford

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Obrovské štěstí měli v pátek odpoledne dva policisté, kteří zajišťovali místo dopravní nehody na dálnici D7 u Buštěhradu. Jejich auto smetl řidič bílého fordu. Střet se naštěstí obešel bez vážných zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici D7Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté zastavili u dopravní nehody na osmém kilometru dálnice D7, řidička bílé škody tam narazila do svodidel.

Své auto nechala policejní hlídka v odstavném pruhu se zapnutými majáky. „Asi o deset minut později k místu přijížděl Ford S-Max, jehož řidič nestačil zareagovat a narazil do svodidel. Jeho auto se odrazilo do policejního auta a to ještě na odstavenou škodovku,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

Policisté byli v tu chvíli mimo auto a řešili s řidičkou nehodu, zřejmě i díky tomu se incident odehrál bez vážných zranění. Podle informací z místa byl lehce zraněn jen 44letý řidič fordu, pro kterého přijela sanitka.

K havárii přijeli také hasiči, kteří pomohli s odklizením aut. Dechové zkoušky na alkohol byly podle Novákové negativní, škoda byla vyčíslena na přibližně 350 tisíc korun.

Dálnice ve směru do Prahy byla po několik desítek minut uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám