Hlavní obsah

Auto na Kutnohorsku srazilo čtyřleté dítě, svědek byl napaden

– Kutná Hora

Osobní auto srazilo v sobotu večer na Kutnohorsku čtyřleté dítě, které utrpělo středně těžké zranění. Policisté však v souvislosti s nehodou šetří také napadení svědka, který se měl zastávat řidiče. Záchranáři jej převezli do nemocnice.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 18. hodiny v místní části Čáslavi-Filipově. Podle mluvčího policie Zdeňka Chalupy auto srazilo dítě z dosud nezjištěných příčin. Web tn.cz napsal, že dítě pobíhalo po ulici a vběhlo pod kola auta.

Krátce po nehodě tam však podle serveru došlo k výměně názorů mezi svědkem, který se zastával řidiče, a lidmi, kteří znali sražené dítě.

„Můžeme potvrdit, že došlo k incidentu mezi osobami majícími vztah k dopravní nehodě. Bližší okolnosti policisté šetří a nebudeme k tomu poskytovat další informace,“ uvedl Chalupa.

„Dítě utrpělo středně těžké poranění, mělo frakturu dolní končetiny a zasahující lékař měl podezření na otřes mozku. Po ošetření ho vrtulník převezl do nemocnice v pražské Krči. Muž utrpěl zlomeninu lícní kosti,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám