Hlavní obsah

Nehody uzavřely dálnice D1 a D5

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvě nehody čtyř aut ve čtvrtek zastavily asi na hodinu provoz na 34. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Jeden člověk byl zraněn. Místo nehody, která se stala u Ostředku na Benešovsku, museli řidiči objíždět. Uzavřená byla i dálnice D5 u Stříbra, kde havarovalo nákladní auto.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nehody na D1 se staly kolem 8:30. „Byly tam dvě dopravní nehody, které blokovaly dva jízdní pruhy. Na místě hlídka řídila provoz, tvořily se tam kolony,” řekl dispečer z dálničního policejního oddělení Mirošovice.

Nehoda na D5

Vzpříčené nákladní auto s nadměrným nákladem ráno přibližně na hodinu a půl zablokovalo dopravu také na dálnici D5 ve směru na Rozvadov. Provoz na dálnici byl plně obnoven krátce po 9:30. Vyplývá to z údajů policie a Ředitelství silnic a dálnic.

Událost se podle zasahujících hasičů obešla bez zranění. Nákladní auto zablokovalo dálnici na 110. kilometru poblíž Stříbra kolem 8:00. Podle policejní mluvčí Markéty Fialové byla příčinou zřejmě technická závada na vozidle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám