Hlavní obsah

Dvě havárie motorkářů na jihu Čech skončily tragicky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva motorkáři zemřeli po nedělních dopravních nehodách na jihu Čech. Jeden z nich podle policie nestačil dobrzdit za zpomalujícím autem, druhý z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se střetl s osobním autem. Oba zemřeli po převozu do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda v Sudoměřicích u Tábora

Článek

První nehoda se stala na silnici I/3 u odbočky na Horusice. Třiatřicetiletý řidič motorky Yamaha FZ1 jel ve směru na České Budějovice, když před ním jedoucí Chevrolet Corvette začal brzdit.

„Řidič zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost, nedobrzdil za zpomalujícím vozidlem a narazil do zadní části automobilu. Nárazem byl odmrštěn na svodidla a následně zpět na vozovku,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Motorkář byl následně převezen do nemocnice v Českých Budějovicích, kde ovšem večer zemřel.

Druhá nehoda se stala u Sudoměřic u Tábora. „Z dosavadního šetření vyplývá, že motocyklista (1965) jedoucí na motocyklu Yamaha FZ1 ve směru do Tábora z dosud neznámých příčin přejel do protisměru a střetl se protijedoucím osobním automobilem Škoda Octavia,“ popsala Pokorná.

Foto: Policie ČR

Nehoda u Horusic

Sanitka motorkáře převezla do nemocnice, v níž řidič v pondělí ráno na následky vážných zranění zemřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám