Hlavní obsah

Podezřelé audi na Pražském okruhu bylo plné pervitinu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik kilogramů drog našli ve čtvrtek odpoledne pražští celníci u řidiče audi, kterého zastavili na Pražském okruhu. Podle prvních výsledků převážel na několika místech v autě ukrytý pervitin.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení drog na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Hlídka prováděla běžnou kontrolní činnost v okolí tržnice Sapa, když se jí nezdálo jedno vozidlo způsobem jízdy, a následně je zastavili. Při kontrole pak našli hmotu, jež poté v testu reagovala jako pervitin,“ řekl Novinkám vedoucí odboru dohledu Celního úřadu pro hlavní město Prahu Roman Havelka.

Podle něj se našlo několik kilogramů drogy, přesné číslo však zatím nevěděl. Řidič měl drogu schovanou na různých místech auta včetně elektroniky. Šofér, který nebyl české národnosti, byl na místě zadržen. Auto mělo slovenskou registrační značku.

Na místo posléze dorazili také policisté. „Momentálně tam pracují kriminalisté, takže podrobnější informace nemám,“ podotkl mluvčí policie Jan Daněk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám