Hlavní obsah

Na Teplicku muž po hádce polil manželce obličej vařící vodou

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice
Aktualizováno

Z pokusu o těžké ublížení na zdraví obvinili tepličtí policisté 47letého muže, který minulý týden vážně zranil svoji manželku. Po hádce ji polil vroucí vodou.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

K události došlo minulý týden v noci z pátku na sobotu, policisté o případu informovali ve středu. Bez bližších podrobností uvedli, že se stala na Teplicku.

„Po předchozí slovní rozepři polil svou ženu vroucí vodou, následkem čehož utrpěla zranění v obličeji a horní části těla, která si vyžádala hospitalizaci na traumatologickém oddělení,“ uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena manželův čin popsala na svém facebookovém profilu. Podle ní to udělal ze žárlivosti a pod vlivem drog, když se vrátila z oslavy svých 40. narozenin. „Uvařil vodu v rychlovarné konvici a poté, co jsem si šla lehnout, mi ji vařící vylil do obličeje, na krk a ramena,“ napsala žena s tím, že šlo o promyšlený plán.

Žena popsala, že ji muž ještě několikrát udeřil. „Všimla jsem si jeho telefonu na stole. Rychle jsem ho sebrala a utekla pryč. Schovala jsem se mezi zahrádky a zavolala na 112, která poté kontaktovala policii,“ dodala žena. Ta požádala i o sdílení příspěvku na facebookovém profilu.

Muž byl obviněn z pokusu o těžké ublížení na zdraví a v případě odsouzení mu podle hrozí až 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám