Hlavní obsah

Senior v Praze skočil z balkónu v desátém patře, na místě zemřel

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Přibližně 70letý muž skočil v pátek ráno z desátého patra panelového domu v Praze-Ďáblicích. Záchranáři už seniorovi, jehož tělo dopadlo na jeden z balkónů ve druhém patře, nemohli pomoci. Před polednem policie uvedla, že muž s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté na místě pádu senioraVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policisté dostali oznámení o pádu muže z vyššího patra po osmé hodině ráno. Kriminalisté, kteří na případu pracují, našli na místě dopis na rozloučenou, takže jde zřejmě o sebevraždu,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Svědek, se kterým mluvil reportér Novinek, vypověděl, že viděl muže něco dělat na balkonové římse, a lidé na něj křičeli, ať sleze dolů. „V jednu chvíli mu to uklouzlo, ještě se snažil udržet, ale bohužel spadl,“ uvedl svědek. Muž dopadl na balkón ve druhém patře.

Ihned po oznámení vyrazili do ulice Kyselova záchranáři i lékař. „Asi 70letý muž utrpěl tak závažná poranění, že lékař u něj konstatoval smrt. Posádky pak vystřídal koroner,“ doplnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Na místo vyjeli také hasiči. „Policistům jsme poskytli žebřík, aby se mohli dostat na balkón,“ konstatoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám