Hlavní obsah

Na porsche v Praze zaútočil na křižovatce obscénní vandal. Řidič ho natočil

– Praha
Novinky, hlk

Řidič vozu Porsche Macan čelil začátkem května vulgárním gestům chodce přecházejícího před autem na křižovatce pražských ulic Bucharova a Petržílkova. Obscénními gesty muže navíc útok neskončil, na vozidle přistálo i jeho horské kolo, čímž vznikla škoda 50 tisíc korun. Muže, kterého řidič natočil, nyní hledá policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Na porsche zaútočil vandalVideo: Policie ČR

 
Článek

K podivnému napadení došlo 8. května ve večerních hodinách. Ve chvíli, kdy řidič luxusního Porsche Macan zastavil v křižovatce na červenou, chodec přecházející kolem se zastavil před autem a z nepochopitelných důvodů začal na řidiče obscénně gestikulovat.

Poté popadl své horské kolo a mrštil jím na kapotu vozu. Způsobil tím škodu 50 tisíc korun. Následně i s bicyklem odešel na druhou stranu komunikace, ovšem útok tím překvapivě neskončil.

Foto: Policie ČR

Poničené porsche

„Hledaný si totiž na druhé straně silnice pouze odložil své kolo a vrátil se zpět k autu. A opět následovala z jeho strany další nelichotivá gesta, která vandal doprovázel bušením pěstmi do kapoty motoru. Nakonec se „útočník“ otočil na podpatku a odešel neznámo kam,“ uvedl k případu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

I přesto, že policie díky pořízeným záběrům zná podobu vandala, dosud se ho nepodařilo vypátrat. „Proto nyní prosíme o pomoc širokou veřejnost. Pokud kdokoli muže na záběrech poznává, pokud víte, kde bydlí nebo kde se pohybuje, předejte prosím tyto informace policistům z místního oddělení Košíře prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ dodal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám