Hlavní obsah

Žena v Kladně po hádce pobodala svou matku

– Kladno • Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Středočeští policisté vyšetřují v krátké době už druhý případ, kdy matku napadlo její dospělé dítě. V noci na středu v Kladně zaútočila nožem 31letá žena na svou 50letou matku a vážně ji zranila. Z pondělní vraždy 84leté seniorky v Nové Vsi pak policisté obvinili ženina syna.

BEZ KOMENTÁŘE: Pobodání v centru KladnaVideo: Novinky

 
Článek

Kladenský útok se odehrál před půlnocí v Komenského ulici. Podle policie dcera zaútočila po předchozí hádce. „Své matce způsobila bodné poranění,” řekl Novinkám mluvčí policie Pavel Truxa.

Zraněnou ženu převezli záchranáři do nemocnice. „Žena byla ve vážném stavu. Po intenzivní lékařské péči a připojení na umělou plicní ventilaci byla převezena na ARO pražské motolské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Útočnici policisté zadrželi. „Policisté případ vyšetřují jako pokus o vraždu,“ dodal Truxa.

Policisté se dále zabývají také vraždou 84leté seniorky. Ze zločinu podezřívají jejího 51letého syna. Vražda se stala v pondělí v rodinném domě v Nové Vsi. [celá zpráva]

„Muž byl v úterý obviněn z vraždy a ve středu by měl soud projednávat návrh na vzetí do vazby,“ uvedl Truxa s tím, že pitva potvrdila násilné úmrtí ženy.

Oba případy policisté dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám