Hlavní obsah

Otčím zmizelé Míši z Ústí chtěl údajně již dříve zabít ji, její matku i sebe

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokus o vraždu a další chování otčíma zmizelé 12leté Michaely Muzikářové z Ústí nad Labem prověřuje policie. Nyní vyšlo najevo, že se údajně loni v prosinci pokusil zabít Michaelu, její matku i sebe. Dívka pak beze stopy zmizela v polovině ledna a Otakar S., který byl hlavním podezřelým, spáchal sebevraždu na konci ledna.

Michaela Muzikářová

Článek

„Prověřujeme veškerá jednání související s touto osobou, které by mohlo naplňovat skutkovou podstatu trestného činu. Jedním z prověřovaných skutků je i pokus o vraždu,“ řekla Právu krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podle deníku MF Dnes, který na případ upozornil, Otakar S. nasypal do čaje léky na spaní, a když Míša a její matka usnuly, měl pak v bytě pustit plyn. Při pokusu se ale nikomu nic nestalo – zemní plyn není jedovatý. Míšina matka vše řekla policii až po jejím zmizení.

Matka Michaely nahlásila zmizení své dcery ve středu 11. ledna kolem 18.45 hod. večer. Policisté ihned zahájili pátrání, které je až dosud, tedy po více než čtyřech měsících neúspěšné. Dívka byla údajně v den svého zmizení ještě kolem páté až šesté hodiny ráno doma, matka odcházející do práce ji ale nekontrolovala. Dívčin telefon nebyl aktivní od večera 10. ledna. Pravděpodobné je, že mohla zmizet cestou do školy.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám