Hlavní obsah

Z autobusu na dálnici D1 vypadl cestující

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Obrovské štěstí měl cestující, který v pátek vypadl z pomalu jedoucího autobusu na dálnici D1 u Vyškova. Pravděpodobně se opřel o dveře a ty se otevřely. Muž nebyl vážně zraněn a zpět mu pomohli ostatní cestující.

Z autobusu vypadl cestujícíVideo: Prima FTV

 
Článek

Nehoda se odehrála na dálnici ve směru na Prostějov ve chvíli, kdy se začala rozjíždět kolona aut. Televize Prima, která o případu informovala, získala svědectví a videozáznam události.

„Ten chlapík se buď o ty dveře opřel, anebo to bylo, že tam větrali nebo byli třeba na záchodě, jak ty auta prostě stávaj ve frontě. Já jsem si toho všiml v okamžiku, když on se tam válel nebo se kutálel pod tím autobusem, no vedle toho autobusu,“ řekl televizi Prima svědek.

Muž po pádu vstal a snažil se dohnat autobus. Šofér podle svědků o nehodě nevěděl a zastavil, až na něj začali troubit ostatní řidiči. Z autobusu, který údajně vezl fotbalové fanoušky, pak vystoupili další cestující a muži pomohli zpět.

Podle zjištění televize policii o incidentu nikdo neinformoval, a případem se proto nezabývá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám