Hlavní obsah

Ženu ve Zlíně chytil slon za kabelku a vytáhl ji do výběhu. Utrpěla těžké zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Krmit zvířata za ohradníkem už zřejmě nikdy nebude 68letá žena ze Zlína. Tento týden krmila slony v cirkusu, jeden z nich ji však za kabelku vytáhl do výšky a přenesl ji do výběhu. Žena po pádu utrpěla těžké zranění.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kuriózní případ, který se zdá takřka neuvěřitelný, vyšetřují policisté od úterního odpoledne. Žena přišla k cirkusu ve Výletní ulici v době, kdy ještě nebylo postavené vnější oplocení, a vydala se podívat na tři slony. Ty následně začala podle svědků krmit.

„Jeden ze slonů ji však chytil chobotem za popruh kabelky, kterou žena pevně držela. Slon ženu za kabelku vyzdvihl do výšky kolem dvou metrů a přes ohradník ji přenesl do výběhu,“ popsala další průběh případu mluvčí policie Lucie Javoříková.

Popruh se však utrhl a vyděšená žena spadla na trávu ve výběhu. Podle mluvčí utrpěla vážné zranění a byla převezena do nemocnice.

„Případ nyní prošetřují kriminalisté jako podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uzavřela mluvčí bez dalších podrobností.

Reklama

Výběr článků

Načítám