Hlavní obsah

Senior v Příboře nejspíš utonul v rozvodněné říčce

Novinky, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbor

Tragickou událost prověřuje policie v Příboře na Novojičínsku v souvislosti s rozvodněnou říčkou Lubina, která v noci na sobotu dosáhla druhého stupně povodňové aktivity. Na jejím okraji byl v sobotu ráno nalezen senior, který byl pohřešován od pátečního večera. Policie pracuje s variantou, že muž utonul po pádu do vody.

Foto: Profimedia.cz

Rozvodněná řeka se mohla stát pro seniora osudnou.

Článek

O smutné události informovala mluvčí policie Soňa Štětínská. Potvrdila, že po seniorovi policie pátrala od pátečního rána, kdy jeho blízcí oznámili, že se nevrátil domů z procházky kolem vodního toku. „Pátrací akce byla ukončena s ohledem na aktuální situaci v noci. Muže se nepodařilo nalézt,“ sdělila mluvčí.

V ranních hodinách chtěli policisté ve spolupráci s hasiči po muži pátrat znovu, ovšem krátce předtím, než začali terén prohledávat, dostali informaci, že muž byl nalezen bez známek života u vodního toku.

„Policisté nyní prověřují okolnosti události. Pracují s ohledem na stav vodních toků v Moravskoslezském kraji rovněž s variantou, že muž mohl utonout po pádu do vody, dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Povodně na Slovensku mají tři oběti

Tři lidé přišli na severu Slovenska o život při povodních, ačkoliv po pátečních vytrvalých deštích se v sobotu začala situace postupně uklidňovat.

Výběr článků

Načítám